top of page
Üdvözöljük a Kredencolaj honlapján!​

Családi présműhelyünk Keszthelytől 8 km-re, a rezi vár tövében, Rezi faluban található. 2010 óta foglalkozunk szőlőmagolaj előállítással. Az ismeretségi körben számos daganatos megbetegedés megléte és újabbak megjelenése ismertette fel velünk, hogy mindent meg kell tennünk szervezetünk megerősítése érdekében.

Elképzelésünk szerint közvetlen környezetünkben megtalálhatóak a megoldások egészségünk megőrzésére. Családunk tradicionálisan szőlővel foglalkozik. Az alapanyag adott.
 
Lektorált szaklapok (Journal of Cancer Science, Journal of Nutrition, stb) olvasása közben világossá vált, mekkora kincs van a kezünkben.​
Az olaj előállításának nagy kézimunka- és időigénye nem rettentett el minket. A technológia ma is szándékosan alacsonyan gépesített, a mozgás és a szabad levegőn töltött idő örömével tarkított.
A munkafolyamatokat ebből adódóan átláthatóvá és szakaszossá tettük, így gyorsan alkalmazkodunk az alapanyag tulajdonságaihoz.
A szőlőmag kíméletesen szárított, így préselésig megtartja integritását, olajának sértetlenségét. Mivel a magból kijutva az olaj kiszolgáltatottabb, mindig keveset préselünk, biztosítva egész éven át a friss terméket.
Az olaj extra szűz, levegőtől a lehető leggyorsabban elzárt, kiszerelésig száraz, sötét helyen tartott.
bottom of page